Medlemskap


NOTERA ! Är du medlem tidigare och får mail från oss, men inte kan logga in, beror det på att vårt huvudregister ännu inte är synkat med hemsidan. Betala då som ny medlem och fyll i namn och kontaktuppgifter som vanligt. Välj då gärna att skapa ett konto. Då kommer du att kunna logga in nästa gång du besöker hemsidan. Vi har ännu inte så mycket att logga in till, men det kommer. Tack för ditt förtroende.

Ett års medlemskap för enskild privatperson i Riksföreningen För Metabol Hälsa.
Som medlem i föreningen stödjer du vårt arbete med att arbeta för att sprida kunskapen om hur man bäst gör för att ha en god metabol hälsa, och slippa insjukna i en eller flera av alla de metabola sjukdomar som finns. Du får också rabatt på de evenemang som vi anordnar.

Som medlem i Riksföreningen för Metabol Hälsa godkänner du också att vi sparar de uppgifter vi behöver för vårt medlemsregister, samt registrerar dig för utskick av vårt nyhetsbrev till som regelbundet skickas ut till alla medlemmar.

Medlemskapet kan också tecknas som en prenumeration som förnyas automatiskt varje år, eller som ett vanligt medlemskap utan automatisk förnyelse.
Ett medlemskap med automatisk förnyelse kan bara betalas med kort.

Prenumerationen kan avbrytas när som helst.

Välj önskat medlemskap nedan: