8 reaktioner på ”Synpunkter på vaccinationskampanjen.”

 1. Detta är ett hyckleri från början till slut, vad jag förstår är det inte ett vaccin man får, och det är inte godkänt.
  Varför i hela friden ska man bli tvingad att ta den. Helt absurbt tycker jag.

 2. Jan-Ove Freidlitz

  I Florida har man vaknat, där kommer företag och myndigheter och även skolan att få 5000 dollar i böter om man avkräver någon bevis på att man tagit vaccination eller inte. Mycket bra tycker jag.

  1. Intressant naturligtvis. Men kan vi lita på denna “Militära domstolen”.. ? – Tyvärr kan man nog aldrig få veta om alla de där – mest involverade – själva tagit vaxxxinet. Och vi vill nog heller inte att detta skall vara möjligt för egen del. Så då får vi finna oss i att inte kunna fråga någon öht om detta heller.

   1. Jan-Ove Freidlitz

    De som ligger bakom denna ondskefulla agendan är säkert ovaccinerade hela bunten. Det är ju oss andra dom vill bli av med,till ca 90-95%

 3. Jan-Ove Freidlitz

  Enligt EU :s resolution 2361 slås det fast att alla EU:s medlemsstater måste informera medborgarna om att det är frivilligt att vaccinera sig till exempel med covidvaccinerna, och att personer som väljer att avstå vaccinationer Inte får särbehandlas.

 4. Jan-Ove Freidlitz

  Mycket genomlysande av er. Fast hjärntvättade människor är så vilse.Där har etablissemanget lyckats totalt. Inte många som är vakna. Skrämmande.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.