Mats Reimer kallar pionjärer inom cancerforskning för bedragare.

De första som bröt tystnaden runt Susanne Johansson och hennes CET-metod var faktiskt AlmaNova i julinumret. Sedan följde en debattartikel i UNT, med rubriken Justitiemord, den 7/8 undertecknad av Nina Rehqvist Ahlberg, Stefan Csillag, Hans de Geer, Bertil Villard och Göran Nyström. Nu ligger den också i sin helhet på Lars Berns blogg. https://anthropocene.live/2019/08/15/ytterligare-ett-justitiemord-i-morgan-johanssons-rattsapparat/ Men först hade den artikeln varit refuserad av flera MSM. Blan annat Bonnierpressen som nöjt sig med   att referera de tidigare rättegångarna utan tillstymmelse till egen journalistik.

I ett svar till denna debattartikel i Uppsala Nya Tidning den 14/8 2019 dömer skribenten och barnläkaren Mats Reimer, Mölnlycke ut laserterapeuten och innovatören Susanne Johansson, Stockholm (mumera Rimgsjöns fängelse) som bedragerska. Reimers gör detta sedan två mycket tvivelaktiga rättegångar i Tingsrätt och Högsta domstol dömt Susanne till 2,5 års fängelse.

För övrigt var Tingsrätten samma rättsinstans som frikände Paolo Macchiarini för medverkan till annans död.

Därmed har Matts Reimers rent objektivt sällat sig till den av Rockefeller- Morgan alltsedan 1910 proklamerade ekonomiska modell som gäller för svåra kroniska sjukdomar. I den modellen skall all utbildning, forskning etcetera inriktas på att ett patenterbart piller, ska sättas in mot ett givet symtom, för en given diagnos så att patienten upplever en tillfällig lindring. Patienten får däremot inte bli frisk, då försvinner ju marknaden. Likadant får man inte söka ett verkligt ursprung till sjukdomarnas orsak, då upphör ju den lukrativa forskningen runt sjukdomar som cancer, Alzheimer, diabetes etc. För att den Rockefellerska modellen ska fungera fullt ut måste också icke patenterbara hjälpmedel som medicinalörter, dieter, ortomolekylär medicin, homeopati, manuella behandlingar som healing, lymfmassage, naprapati, osteopati och inte minst att använda sig av kvantfysikens sentida landvinningar såsom Scenar, Rayon-X, SCIO, Introspect, medicinsk laser och Bicom mfl dömas ut som kvacksalveri och förpassas bort från de tillåtna terapierna.

Mats Reimer frågan till dig är alltså solklar efter mängder av debattinlägg från din sida. Vill du verkligen att den svenska skolmedicinska modellen fortsatt ska domineras av en intressen där man främst ser patienten som en marknad för Big Pharmas insatser, där patienten låses fast i sin kroniska sjukdom? Patienten får ju varken dö eller bli frisk. I den modellen måste alla andra alternativ som skulle kunna göra att sjukdomarnas gåta löses förhindras. I fråga om exempelvis cancer betyder det ett Status Quo. I din debattartikel har du ju ensidigt dömt ut Sussanne Johansson – och hennes försvarare.

I Sverige har vi under 1900-talet sett ett antal pionjärer som gått emot den modellen: Veterinären Elis Sandberg, Aneby, läkaren Erik Enby, Göteborg, hudterapeuten Susanne Johansson, Stockholm och på denna sidan millennieskiftet läkaren Annika Dahlqvist, Njurunda. Gemensamt för dessa fyra är att de förföljts av Rockefellers anhängare i vårt land – trots att de uppskattats av sina patienter för att de i mängder av fall lyckats göra sina patienter friska. De har också fått internationell uppskattning.

Elis Sandberg blev med sina färska tymuspreparat en banbrytare vars metoder bildat skola i mellaneuropa. Under sin livstid fck han också fortsatta sin verksamhet i Aneby, men regelverket knäckte ekonomin för hans efterföljare. Erik Enby var en av fyra svenskar som hedrades med en talarplats vid den första internationella världskongressen i Sydney 1994. Han blev också omnämnd av sommarprataren och regissören Björn Runge den 16 juli i år som den läkare som räddade livet på honom från hans otäcka cancer. Erik Enbys livsverk presenterades också på två universitet i indiska Hyderabad veckan efteråt. Annika Dahlqvist var en av de svenska läkarna som hårdast och mest enveten slogs för främst de patienter som ådragit sig diabetes och myntade begreppet LCHF. Så sent som i midsommar i år kunde fd cancersjuke Sven-Erik Nordin, Nordanstig komma ut med sin bok ”Och cancern bara försvann”. I den tackar han Dahlqvist för den väg han valde.

Nu gäller det Susanne Johansson. I april i år kom Susanne till Uppsala där hon gjorde ett undantag när pressen velat intervjua henne. Vi genomförde för AlmaNovas räkning en fyra timmars intervju, där ensamrätten gick till den tidningen. Anna Böhlmark har också i en filmversion på www.almanova.eu låtit Susanne Johansson komma till tals.

Hade Mats Reimer varit grävande journalist – nu är han bara barnläkare – hade han också fått reda på att i kulisserna bakom de juridiska krumbukterna agerar också en amerikansk advokat. Samma advokat som specialbevakade en annan svensk pionjär Håkan Lans i syfte att förhindra att de rättmätiga ska nå en framgång. Storindustrins tillvägagångssätt – mönster, vare sig det gäller att upprätthålla Status Quo inom cancer eller IT-teknik går igen.

Frågan till Dig Mats Reimer, du går helt objektivt Big Pharmas intressen till mötes – är du medveten om det?

Ännu viktigare för oss som vill se att Susanne Johansson i frihet att fortsatt få hjälpa sina patienter är att resa på oss och skapa en opinion. Den resningsansökan som föreligger ska besvaras den 2 september. Då måste vi visa de som fått den politiska makten i vårt land att vi inte tolererar vare sig Justitiemord eller att cancerpatienter får dö därför att pionjärer motarbetas.

K Ingemar Ljungqvist

Doctor of Science (OIUCM) och leg lärare, och självlärd journalist, Uppsala

 

Tel 018 25 70 79 eller 072 875 47 13

Adress Lästmakargatan 1 D, 754 34 Uppsala

1 reaktion på ”Mats Reimer kallar pionjärer inom cancerforskning för bedragare.”

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen