3 reaktioner på ”Vem skall du stödja när någon dött?”

  1. Bengt Nordgren

    Lars Bern, jag har frågat dig förut och jag frågar dig igen: har du hört talas om ozon-terapi? Denna behandling skall enligt de som ”marknadsför” denna behandling tillföra de friska cellerna större motståndskraft för att på så sätt minimera de sjuka cellernas övertag.
    Vänligen kommentera min förfrågan, mvh Bengt Nordgren, medlem i föreningen för metabol hälsa….

  2. Tack för inlägget om att stöda Kostfonden i stället för cancerfonder.
    Min lågkolhydratkost började för ca 5 år sedan. Jag råkade läsa en artikel Ann Fernholm i lokaltidningen ( Vasabladet i Finland ). Hon blev en ögonöppnare och jag köpte hennes bok om ett sötare blod.
    Jag stöder Kostfonden med en månatligt återkommande liten summa, men har inte tänkt på att kunna stödja den fonden också vid olika andra tillfällen. Det ska jag göra fr.o.m. nu!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.